dimecres, 28 de maig del 2014

CRIADAS Y SEÑORAS

Titol: Criadas y señoras
Autora: Katheryn Stockett
Editorial: Maeva 
Traducció: Alvaro Abella

Contingut:
 Skeeter, de 22 anys, acaba de tornar a la seva casa en Jackson, en el sud dels Estats Units, després d'haver  finalitzat el seus estudis en la Universitat de Mississippi. Però com estem al 1962, la seva mare no  descansarà fins que no vegi a la seva filla amb un anell a la seva mà.
 Aibeleen és una criada negra, una dona sabia e impotent que ha criat a 17 nens blancs. Després de perdre  al seu fill en un accident, sent que alguna cosa ha canviat en el seu interior. Es centra en l'educació de la  nena que té al seu càrrec, encara que n'és conscient de que acabaran separades amb el temps.
 Minny, la millor amiga de l'Aibeleen és probablement una de les millors cuineres de tot Mississippi. Però  com no sap controlar les seves paraules, acaba de perdre un altre treball, per fi, sembla trobar el seu lloc  treballant per una recent arribada a la ciutat que encara no coneix la seva mala fama. 
 A pesar de lo distintes que són, aquestes tres dones acabaran unides per portar al final un projecte clandestí  que suposarà un risc per a totes. 
Opinió:
 Sense paraules, ha sigut perfecte. No puc dir res més. Es espectacular. 
  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada